Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Stapelblokken & houten blokken – Constructiespeelgoed

  Stapelblokken & houten blokken – Constructiespeelgoed Vanaf het moment dat kinderen blokjes kunnen vastnemen, zijn ze gefascineerd door het stapelen en bouwen. Het is deel van de ontwikkeling van je kind. Kids with Flair heeft daarom een volledige collectie aan houten blokken speelgoed om blokken te bouwen & te stapelen. Stapelbokken vo Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Geslacht

  Kleur

  45 Producten
  Bijenkorf spel
  Wordt Verwacht
  €28,95

  Stapelblokken & houten blokken – Constructiespeelgoed

  Vanaf het moment dat kinderen blokjes kunnen vastnemen, zijn ze gefascineerd door het stapelen en bouwen. Het is deel van de ontwikkeling van je kind. Kids with Flair heeft daarom een volledige collectie aan houten blokken speelgoed om blokken te bouwen & te stapelen.

  Stapelbokken voor kinderen

  Niets is leuker dan stapeltoren te bouwen en nadien te mogen omgooien. De blokjes weggooien en terugbrengen. Het hoort allemaal bij het leerproces van hun motorische en verstandelijke ontwikkeling. De kleurrijke stapelblokken, stapelbare ringen, blokkendozen met vormpjes en blokkentorens van Kid’s Concept of Plan Toys zijn daarom ideaal voor de hand-oog coördinatie van kleine kinderen

  Met groeien hoort ook de behoefte aan nieuwe uitdagingen. Het zoeken naar oplossingen wordt enorm gestimuleerd door stapelblokken en bouwspeelgoed.

  Houten blokken speelgoed

  De blokkensets van Just Blocks zijn perfect om je kind de juiste uitdaging te geven. De blokkensets geven je kinderen eindeloze mogelijkheden om een eigen garage, vliegveld of winkel te bouwen. Daarvoor is geen plannetje of uitgestippeld proces. De fantasie van je kind kan volledig de vrije loop gaan en moet het zelf gaan ontwikkelen! Je kan de sets van Just Blocks dan ook eindeloos gaan uitbreiden.