Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  De leukste poppen, poppenhuizen, poppenwagens en poppenaccessoires

  Voor alle mini mama’s en papa’s hebben wij een uitgebreid assortiment aan levensechte babypoppen, poppenmeubeltjes, poppenwagens en andere leuke accessoires voor poppen. Kortom, alles wat jouw pop nodig heeft! Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Geslacht

  Kleur

  73 Producten

  Kinderen spelen graag alledaagse situaties na met poppen. Poppenkleertjes aandoen, gaan wandelen met de poppenwagen, de pop verversen. Dit rollenspel leert je kind enorm veel sociale vaardigheden aan. Het is ook gewoon leuk om de fantasie van je kind de vrije loop te laten gaan.

  Kids with Flair heeft daarom een grote collectie aan poppenmeubeltjes en poppenaccessoires. Van poppenwagens, een poppencommode of poppenwiegjes tot hippe outfits voor je pop.  

  Zoals steeds, kiest Kids with Flair voor een aantal duurzame merken zoals Kid’s Concept en Astrup en zijn onze poppenmeubelen en poppenaccessoires voornamelijk uit hout gemaakt.

  Poppen van Minikane

  Naast de poppenmeubels en accessoiresvoor poppen, heeft Kids with Flair ook een collectie aan levensechte poppen van het merk Minikane. De poppen zijn gemaakt uit kwalitatief vinyl, voelen zacht aan en hebben een levensechte gezichtsuitdrukking.