Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Leuke kinderpuzzels in alle vormen en kleuren!

  Kids with Flair heeft een grote collectie aan kinderpuzzels voor zowat elke leeftijd in alle vormen en maten. Onze kinderpuzzels zijn geschikt van kleuters tot kinderen ouder dan 8 jaar. Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Geslacht

  Kleur

  165 Producten

  Kinderpuzzels op maat van elke leeftijd

  Ieder kind is anders en daarom hebben wij bij Kids with Flair voor elke leeftijd en elke interesse de gepaste puzzel. Voor kleuters vanaf 3 jaar en kinderen vanaf 4 jaar zijn er een hele reeks puzzels in leuke thema’s. Maar ook voor kinderen ouder dan 6 jaar zijn er puzzels tot wel 500 of 1000 stukjes.

  Een uitdaging op maat van ieder kind. Puzzels in verschillende groottes maar ook in levensechte vormen, vloerpuzzels, in posterformaat, contourpuzzels of zelf 3D puzzels.

  Uiteenlopende thema’s in onze kinderpuzzels

  Onze kinderpuzzels nemen jouw kind mee naar het dierenrijk, doorheen sprookjes, de ruimte, we hebben het allemaal in onze online webshop.  Welke puzzel is perfect voor de leeftijd van jouw kind? Selecteer de leeftijdscategorie van jouw kind om snel een selectie van gepaste puzzels per leeftijd te vinden.

  Kwalitatieve merken

  Ons assortiment puzzels bestaat uit enkele kwalitatieve en originele merken zoals Crocodile Creek, Djeco, Londji, Mudpuppy, Madd Capp en Scratch Europe.