Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  De leukste spelletjes en gezelschapsspelletjes voor kleine en grote kinderen

  Van een bordspel tot een gezelschapsspel of een memory spel, in de online webshop van Kids with Flair vind je een grote collectie aan leuke gezelschapsspelen voor peuters en kleinere kinderen vanaf 2 jaar tot kinderen ouder dan 6 jaar. Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Geslacht

  Kleur

  169 Producten
  Bijenkorf spel
  Wordt Verwacht
  €28,95

  Gezelschapsspellen, bordspellen, observatiespellen en leuke kaart -en reisspelletjes!

  Niets leuker dan met het hele gezin een gezelschapsspel te spelen op een druilerige dag! Gezelschapsspelletjes en bordspelen zijn niet alleen leuk, spelletjes stimuleren ook heel wat motorische en sociale vaardigheden van je kind. En dat begint al van kleins af aan.

  Op de online webshop van Kids with Flair hebben we een groot assortiment aan spelen. Zowel bordspelen als de klassieke gezelschapsspelen en kaartspelen komen bij ons aan bod. Maar ook fysiek actieve spelletjes en behendigheidspelletjes om de motorische vaardigheden van je kind al spelend te bevorderen.

  Spelletjes voor alle leeftijden

  De eerste spelen voor peuters zijn eenvoudige memory spelletjes of magnetische spelletjes.

  Kleuters kunnen al iets actiever deelnemen aan gezelschapsspelen of kinderspelletjes. Denk maar aan eenvoudige kaartspelen, stapelspelletjes of hamertje tik spel.

  Voor de oudere kinderen vanaf 5 jaar en 6 jaar hebben we tal van originele gezelschapsspelen van het merk Scratch, Djeco en Mudpuppy in ons assortiment

  Maar ook de klassieke gezelschapsspelletjes ontbreken niet op de webshop. Ganzenspel, 4 op een rij of domino. Gekende gezelschapsspelen voor jong en oud die nooit vervelen en in een nieuwe uitvoering ook vandaag nog heel aantrekkelijk blijven voor kinderen.

  Ook in de auto of op reis zijn gezelschapsspelen onmisbaar! Je vindt dan ook een reeks aan leuke reisspelletjes in ons gamma die makkelijk mee te nemen zijn of op te bergen voor uren speelplezier op reis.