Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Klassieke gezelschapsspelletjes voor kinderen

  Ze gaan al generaties mee. De klassieke bordspelen en gezelschapsspelen als lotto, 4 op een rij, ganzenspel, memory of mens-erger-je-niet. Ook vandaag blijven deze klassieke spelen razend populair bij kinderen van alle leeftijden. Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Geslacht

  Kleur

  40 Producten

  Onze klassieke gezelschapsspelen voor kinderen zijn tijdloos

  Klassieke gezelschapsspelen gaan al generaties mee net omdat ze kinderen blijven aanspreken en voor elke leeftijd ook aanpasbaar zijn.

  Het gezelschapsspel Memory is bijvoorbeeld geschikt voor zowel peuters als grote kinderen door verschillende uitvoeringen met graden van moeilijkheid.

  Zo heeft het merk Djeco eenvoudige Memory spelletjes voor kinderen van 2 jaar maar ook een stoer piraten Memory spel voor kinderen tot 8 jaar.

  De basisprincipes en regels van deze klassieke spelen zijn dezelfde. De look en feel werd uiteraard wel aangepast met prachtige illustraties en leuke hedendaagse thema’s om kinderen aan te spreken.

  Onze klassieke spelletjes werden door duurzame merken als Kid’s concept, Londji of Djeco in een nieuw, modern, jasje gestoken met prachtige illustraties en leuke thema’s.