Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden

Gezelschapsspellen voor kinderen

Filters

Niets leuker dan op een luie zondag gezellig een gezelschapsspelletje te spelen met het hele gezin. Gezelschapsspelletjes zijn niet enkel erg fijn om te doen, ze bieden ook tal van voordelen voor de ontwikkeling van jouw kleintje: 

  • interactie tussen de spelers
  • je kindje leert omgaan met winnen of verliezen 
  • je kindje leert op zijn beurt wachten 
  • ze bevorderen de motoriek, de coördinatie, het logisch en strategisch denken
  • ze bevorderen de creativiteit 
  • ze trainen de sociale vaardigheden 
  • ze werken erg ontspannend

We hebben een ruim aanbod leuke spelletjes van het grote merk Djeco

Zo vind je bij ons het gezelschapsspel Little Cooperation waarbij vier kleine dieren proberen hun iglo op het ijs terug te winnen. Enkel door samen te werken voorkomen ze dat de brug instort. Geschikt voor kleuters. 

Haast je naar de pinguïns voor een lekkere barbecue met het Snakes and Ladders spel. Met de ladders kom je er veel sneller, maar let op dat je niet in de netten van de andere dieren belandt. 

Erg leuk is het Tortuboom spel. Kan jij het schildpadden eiland veroveren met jouw krabbetjes? 

De Mini Games en Mini Logix van Djeco vallen vast en zeker in de smaak bij jouw kleintjes.  Zo hebben we ‘wie is het?’, ‘zeeslag’, ‘Waar is Piou Piou?’, ‘Waar is Rose?’ en zoveel meer. Door hun kleine formaat kan je de spelletjes overal makkelijk meenemen. Zo vliegt die lange autorit voorbij! 

Op zoek naar een spannend spel? Dan is Big Pirate iets voor jou. De piraat beschermt zijn grote schatkist. Krijg jij hem te pakken? 

Op zoek naar een leuk geheugenspel? Little Mémo is een tuintje vol diertjes. Plots verstopt er eentje zich onder de struik. Weet jij welk diertje er mist? 

Ook erg fijn is het observatiespel Minimi. Krijg 4 vlinders van dezelfde kleur te pakken en win het spel.  Is het na al dat spelen tijd om naar bed te gaan? Dan kan je afsluiten met Bisous Dodo. Speciaal gemaakt om het slapengaan leuk te maken! 

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden