Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden

Knippen, plakken, kleuren,....Knutsel er op los!

Filters

Stimuleer je kindjes fantasie en hou ze urenlang bezig met super fijn creatief speelgoed. 

Voor je kleine kunstenaar hebben we verschillende leuke knutsel activiteiten. Kies voor een originele knutseldoos van Djeco en vul prachtige plaatjes aan met vingerverf, patronen, stempels of gekleurd glitterzand. Leer hoe je pompoms, juweeltjes of leuke 3D totems maakt. Voor de stoere kids hebben we zelfs een graffiti set met stempelstiften en sjablonen. 

Omdat echte kunstenaars nu eenmaal morsen en vuil worden, vind je in deze categorie ook de speelse knutselschorten van Penny Scallan in verschillende leuke prints. 

Heeft je kleine kapoen ambities om dokter, kok of klusjesman te worden, dan kan er alvast goed geoefend worden met keukenset van RJB, de gereedschapskist van Kid’s Concept en het leuke doktersetje van Djeco. Rollenspel is bovendien goed voor de ontwikkeling en/van de sociale vaardigheden van je kindje. 

Liever een stoere autobaan bouwen? Dan is de autobaan van WaytoPlay the perfect match. De onderdelen zijn gemaakt van flexibel rubber en passen zich aan aan elk soort ondergrond, zo kan je er ook buiten in de sneeuw of in het zand mee spelen. De autobaan is verkrijgbaar in verschillende groottes en kan uitgebreid worden met leuke aanvulsets, zoals parkeerplaatsen, kruispunten en rotondes. 

Keuze genoeg dus om je kleine kapoen creatief bezig te houden!

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 75€
Wij verpakken gratis je geschenk!
Klanten beoordelen ons met 9,5/10
Voor 16u besteld? Zelfde dag verzonden