Originele & duurzame merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering
Webwinkel
0
0
Originele & duurzame merken
Gratis inpakservice voor cadeautjes
Snelle levering

Stapelstein Balanceer Set - Rood

Productomschrijving
De balanceer set van Stapelstein toveren elke speelkamer om tot een bewegingsspeeltuin. Deze set bestaat uit 2 gekleurde stapelstenen en 1 balanceerbord. De "stapelsteinen" zijn multifunctioneel en prikkelen de verbeelding van elk kind. Het Stapelstein balanceerbord is ideaal voor actieve evenwichtsoefeningen en dynamisch zitten. Dit open ended sp...

De balanceer set van Stapelstein toveren elke speelkamer om tot een bewegingsspeeltuin. Deze set bestaat uit 2 gekleurde stapelstenen en 1 balanceerbord. De "stapelsteinen" zijn multifunctioneel en prikkelen de verbeelding van elk kind. Het Stapelstein balanceerbord is ideaal voor actieve evenwichtsoefeningen en dynamisch zitten.

Dit open ended speelgoed stimuleert de creativiteit, de motoriek en sociale vaardigheden van ieder kind. Het materiaal is licht waardoor kinderen het makkelijk kunnen optillen en de mogelijkheden oneindig zijn. Stapelen, klimmen, schommelen, met water laten vol lopen, gebruiken als opstapje of als stoel. Eindeloos speelplezier gegarandeerd. 

 

Afmetingen
Iedere steen heeft een diameter van 27.5cm & is 12cm  hoog / balanceerbord 35.5cm & 8.4cm hoogte
Leeftijd
+1 jaar
Materiaal
EPP (een stevige soort van piepschuim op basis van polypropeen)
Kenmerken
Water-, speeksel-, bijt- en UV-bestendig

Productspecificaties

Artikelnummer
STAP-BALANS-ROOD
SKU
STAP-BALANS-ROOD

Recent bekeken producten